Què és el CE Utopia-Jovent?
 
El club d'esplai Utopia-Jovent és una entitat sense ànim de lucre que es dedica a realitzar activitats per infants i joves de manera voluntària. Les activitats que es duen a terme són activitat educatives i lúdiques per a que infants i joves puguin gaudir del seu temps d'oci i temps lliure de manera saludable.
 
Que feim?
 
L'activitat habitual de club es fa els dissabtes entre les 10:30h i les 13:00h. Durant aquest horari es fan jocs, manualitats i d'altres activitats destinades a transmetre uns valors que des del club Utopia-Jovent considerem importants. A més de  l'activitat pròpia dels dissabtes puntualment es duen a terme excursions, sortides i acampades que quan surten de l'horari habitual de l'esplai cal que les famílies signin una autorització per a cada sortida.
 
Com ens organitzem?
 
El CE Utopia-Jovent funciona mitjançant grups d'edat de tal manera que tots els infants nascuts a l'any 2009, van amb els infants nascuts aquell mateix any i així amb tots els infants nascuts entre els anys 2016 i 2006.
 
INFORMACIÓ DE FUNCIONAMENT:
 
Horari de secretaria i atenció a les famílies: De Dilluns a Dijous de 17:00 a 19:00h.
 
Les comunicacions a les famílies es faran mitjançant la página web (www.esplaiutopia.com), no s'utilitzaran ni circulars ni cridades telefòniques, en el cas de que alguna familia no tingui accés a internet serà responsabilitat de la família parlar amb els monitors/es dels seu fill/a setmanalment per assabentar-se d'allò que es farà la setmana següent.
 
Les quotes serán de 30€ trimestrals per unitat familiar. Aquestes quotes es passaran a principis del segon mes de cada trimestre (1r trimestre: novembre, 2n trimestre: febrer, 3r trimestre: maig). En el cas de que alguna família no pugui pagar els rebuts ha de parlar amb els secretaris de l'esplai i es cercarà alguna solució.
 
Les autoritzacions per a les sortides estaran penjades a la página web a partir del dilluns de la setmana  anterior a la sortida. En el cas que algú no pugui emplenar l'autorització mitjançant la página web i haurà còpies per emplenar a la secretaria del club.
El darrer dia per entregar l'autorització a la secretaria de l'esplai serà el dijous abans de la sortida.
 
En el cas de tenir queixes o suggeriments és imprescindible dirigir-se a la direcció, el seu horari serà tots els Dilluns de 19:00 a 20:00 (demanar cita prèvia a secretaria). 

Compartenos en: