JOC PEDAGÒGIC DE LA PRIMERA SECCIÓ
 
Max és el gran explorador. S’encarrega de coordinar tota una sèrie d’accions en defensa de la naturalesa, el poble i la família. Els més petits del Club tenen la missió d’ajudar al gran explorador en tots els treballs que els hi encarregui.
 
Hi ha diversos tipus de treballs, ajudar a una tribu de Sud-Amèrica que està molt trista perquè no sap jugar, netejar el poble, sembrar arbres en els boscos cremats, fer una representació a la gent gran del barri, etc ...
 
Però, alerta!!!, Max sempre diu, que ser un bon explorador comença per un mateix. Per això, els exploradors grans (monitores/as) vigilen que els exploradors petits tinguin bons hàbits. Un explorador és net, ordenat, amic de tothom, té cura de les seves coses i les del grup, xerra bé amb els companys i amb els exploradors grans, participa de les activitats i jocs, etc... Són els principis bàsics d’un bon explorador i que ha de complir en tot moment.
 
Max es comunica constantment amb el grup (mitjançant cartes, por telèfon, per vídeo, etc...) i encarrega diferents missions a la vegada que assenyala les pautes que ha de seguir l’explorador.

Compartenos en: