JOC PEDAGÒGIC DE LA SEGONA SECCIÓ
 
La SEGONA secció està formada per els grups de 9 anys (DESCOBRIDORS), 10 anys (MISSATGERS), 11 anys (CREADORS) i 12 anys (PIONERS).
 
El joc pedagògic de la segona secció és el d’en Robinson. Parteix de la idea mare d’en Robinson Crusoe pel seu ideal de lluita i supervivència. La secció es separa en cuatre grups els quals representa les diferents etapes per les quals passa el personatge de Robinson Crusoe des del seu naufragi.
 
• El grup de 9 anys (ROBINSONS DESCUBRIDORS): El nin entra dins la segona secció i allà ha de descobrir tot l’entorn d’en Robinson. (Robinson descobreix l’illa).
 
• El grup de 10 anys (ROBINSONS MISSATGERS): En aquesta edat es comença a potenciar la comunicació a nivell individual i de grup. (Robinson troba a Viernes).
 
• El grup de 11 anys (ROBINSONS CREADORS): En aquesta edat es potencia el treball en equip, per exemple; els nins crean la seva pròpia sala. (Robinson construeix la seva cabana).
 
• El grup de 12 anys (ROBINSONS PIONERS): És l’etapa més important ja que el nin es prepara per abandonar la seva secció i pujar a una altre, on deixarà de ser un Robinson. (Robinson deixa l’illa i torna a la civilització, comunicant tot el que ha viscut).

Compartenos en: